Kreklu apdrukas dizains – kāds ir standarta novietojums?

Kreklu apdrukas dizains – kāds ir standarta novietojums?

Vai Tev jau ir padomā labākais kreklu apdrukas dizains, kas pārsteigs apkārtējos un ļaus izcelties? Tas ir labi – vien nepieciešams saprast, kur to labāk novietot. Šajā rakstā esam apkopojuši svarīgāko par apdrukas novietojumu uz krekliem, džemperiem un citiem tekstilizstrādājumiem. Iekārtojies ērtāk un uzzini, kādi standarta un nestandarta risinājumi ir iespējami, lai Tavu ideju pārvērstu realitātē!

Ko ietver kreklu apdrukas dizains?

Kreklu apdrukas dizains attiecas uz vizuālo noformējumu, rakstu vai grafikas veidošanas procesu, kas tiek uzklāts uz krekla un cita veida apģērba virsmas. Šo dizainu stils var būt ļoti atšķirīgs, sākot no vienkāršiem logotipiem un teksta līdz sarežģītiem mākslas darbiem. Kreklu apdruku dizains ir modes industrijas galvenais elements, un tam ir izšķiroša nozīme personiskā stila, zīmola identitātes un vēstījumu nodošanā.

Kreklu apdrukas dizaina galvenās sastāvdaļas ir:

  • grafika. Tā var ietvert ilustrācijas, attēlus, ikonas un citus vizuālos elementus, kas veicina tekstilizstrādājuma kopējo estētiku;
  • tipogrāfija. Tekstā balstīti dizaini, tostarp saukļi, citāti, zīmolu nosaukumi vai pielāgoti burti, ir izplatīti kreklu apdruku dizainā. Fontu un teksta izkārtojuma izvēle var ievērojami ietekmēt dizaina efektivitāti;
  • krāsu palete. Izvēlētās krāsas ietekmē krekla stilu un vizuālo izskatu. Ir jāapsver krāsu kombinācijas, kas atbilst paredzētajam vēstījumam vai tēmai;
  • kompozīcija. Elementu izkārtojums dizainā, tostarp to izmērs, izvietojums un līdzsvars, ir ļoti svarīgs, lai izveidotu vizuāli saskaņotu krekla apdrukas dizainu.

Kāds ir standarta novietojums apdrukai uz krekla?

Krekla apdrukas dizaina standarta pozīcija var atšķirties atkarībā no tādiem faktoriem kā krekla stils, mērķis un pats dizains, tomēr ir dažas populārākās novietojuma vadlīnijas – uzzini par tām un izlem, kura šķiet piemērotākā Tavam vēlamajam dizainam!

1. Krūškurvja vidusdaļa

Krūškurvja vidusdaļa ir viena no populārākajām kreklu apdrukas dizaina pozīcijām. Tas parasti atrodas krekla priekšpusē, ir centrēts horizontāli un vertikāli. Šī pozīcija ir labi pamanāma un piemērota dažāda veida dizainiem, ieskaitot logotipus, grafiku un tekstu.

Pieaugušo krekliem parastais krūšu apdrukas izmērs ir no 28 cm līdz 30 cm platumā. Savukārt, bērnu krekliem no 23 cm līdz 25 cm.

2. Kreisā krūšu daļa

Kreisā krūšu daļa, ko bieži sauc par "kabatas apdruku", atrodas krekla augšējā pusē, parasti virs valkātāja sirds. Tā ir izplatīta izvēle izšūtiem logotipiem, monogrammām vai mazākiem dizainiem. Šī pozīcija ir saistīta ar klasisku un smalkāku izskatu.

Standarta kreisās krūšu daļas apdrukas dizains ir no 7,5 cm līdz 10 cm plats.

3. Pilna priekšpuses daļa

Pilns priekšpuses dizains aptver visu kreklu priekšējo virsmu, stiepjas no krekla apkakles augšdaļas līdz apakšmalai un no vienas sānu vīles līdz otrai. Pilnas priekšpuses apdrukas bieži tiek izmantotas uzkrītošām grafikām vai plašākiem dizainiem.

Standarta dizaina izmērs šāda tipa apdrukai ir no 28 cm līdz 35,5 cm platumā. Augstums atkarīgs no dizaina malu attiecības un tā, kā tas aizpilda priekšējo laukumu.

4. Pilna muguras daļa

Līdzīgi kā pilnai priekšpusei, pilnas aizmugures dizains nosedz visu kreklu aizmugures daļu. To bieži izmanto lielākām grafikām vai mākslinieciskiem zīmējumiem. Pilna apdruka aizmugurē var piesaistīt uzmanību, un tā parasti redzama uz sporta krekliem un pasākumu t-krekliem.

Standarta apdrukas izmēri šāda veida dizainiem pieaugušo izmēra krekliem lielākoties svārstās no 28 cm līdz 35,5 cm.

Kreklu un citu izstrādājumu apdruka TingPrint

TingPrint Tu vari realizēt savas apdrukas idejas – pie mums sietspiedes tehnoloģijā apdrukāt iespējams gan standarta, gan nestandarta risinājumus. Ne tikai krekliem – vienlīdz kvalitatīva apdruka pieejama arī citiem apģērbiem – džemperiem, hūdijiem, jakām, vestēm – un aksesuāriem, tostarp somām, auduma maisiņiem u.c.

Mēs esam gatavi izpildīt gan pašas kreatīvākās, gan klasiskākās vēlmes – sazinies ar TingPrint komandu un noformē savu pasūtījumu jau šodien!

Zane Babre Pieredzējusi auduma apdrukas speciāliste ar specializāciju sietspiedē. Sietspiedes darbnīcas TingPrint līdzdibinātāja un īpašniece. Mīl sietspiedi kā apģērba apdrukas tehnloģiju un joprojām priecājas par katru apdrukāto apģērba vienību kā par pašu pirmo.
Atpakaļ uz blogu